dimecres, 27 d’agost del 2008

Ko Tao

Ko Tao és una illa d'uns 27 km quadrats situada al Golf de Tailàndia. Gent de tot el món hi va a prendre submarinisme. Hi ha una platja molt concorreguda, plena de cabanyes on la platja a la nit, quan puja la marea, es converteix en una zona de bars, restaurants i chill outs.

Hi ha una altre illa, Ko Nang Yuan, que està unida a dues més petites per un banc d'arena. S'hi arriba en barca.

Per la illa de Ko Tao la gent s'hi pot moure llogant una motocicleta o bé a peu. Amb la motocicleta pels que no hi estam acostumats no és fàcil, perquè amb tanta arena, pujades, baixades i clots, fa por derrapar. I a peu, és factible, però fa molta calor.

A l'altra banda de la illa és on hi ha les platges manco concorregudes. T'hi pots passar hores sense veure gairebé ningú. Així ho vam fer, aprofitant estonetes per nedar i estonetes per seure damunt una roca, a meditar, descansar. Ens vam acostumar al relax de la illa. Hi vam estar 3 dies!

Arribar havia estat més fàcil que sortir. Per sortir hi ha poques alternatives. Vam agafar un vaixell de càrrega, que també duu persones col.locades en 60 matalassos, i ens va deixar a Surat Thani, i d'allà vam agafar un bus cap a Krabi, a l'altre banda de Tailàndia, a l'oceà ïndic. 9 hores de vaixell i unes 3 hores d'autobús, per després agafar una barca per arribar a Railey








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada