dimarts, 19 d’agost del 2008

Chian Mai

Després d'haver estat tot lo dia per Bangkok, l'horabaixa, vam agafar un tren direcció nord per arribar a Chian Mai. Vam arribar el se'n demà al matí. El tren no va ser gens còmode, tot i viatjar en primera, i a més ens van picar puces. Però això forma part de l'aventura del viatge.

El primer dia a Chian Mai, vam visitar la part antiga de la ciutat caminant. Més temples, més budes i més antics. El segon i tercer dia vam llogar una motocicleta i ens vam passejar per les muntanyes i per l'extraradi de la ciutat. Dels llocs més impressionants que recordam hi ha el Palau de la reina, amb els seus jardins immensos, i un monestir de monjos budistes amb un gran jardí.

A Chian Mai vam començar a gaudir de la gastronomia de Tailàndia, i dels sucs frescs de fruites exòtiques mesclades. En bevien tres o quatre al dia.

Feia una calor insoportable. Els sucs de fruites variades ens pujaven la moral i ens donaven forces per continuar visitant aquest patrimoni declarat de la humanitat i ser encantats per l'espectacular paisatge dens que l'envolta.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada